Itt a mai edzéstervünk:

Most sikíthattok, hogy de hát ehhez eszközök kellenek. Nem Drágáim! Nem kellenek eszközök! Ehhez fantázia kell.

A dobozra ugrás helyett, pár lépcsőfok, vagy egy stabil szék. Az Atomic Sit Up súlyzó tárcsa nélkül is elvégezhető, sima kézi súlyzóval, lábsúllyal a kezedben, legyél kreatív. A GHD pad helyett pedig nyugodtan vágd magad hasra a talajon, vagy akár egy szék ülőkéjén, kéz-láb nyújtva, és emeled őket egyszerre a magasba. Jó az! Amennyiben rendelkezel otthon csuklóra és/vagy bokára erősíthető súllyal, használd az!

Igen, dead lift….. na ahhoz azért a rúd, vagy kézi súlyzó nem árt. Ha nincs zseton súlyzóra, akkor guggolj helyette, max. ültess a nyakadba egy közelben lévő gyereket. Az enyém 16 kilós, pont jó.

A bemelegítést követően három szett van ebből a gyönyörűségből. Ne időre csináld, helyesen és koncentráltan csináld! Minden kör után 1-2 perc pihenő. Aki már gyakorlott és hozzászokott a terheléshez, az csinálhatja végig súlyokkal. Annál hatásosabb lesz.

A sok kedvenc mellett ismét itt van TABATA – jó barátom. A négyütemű fekvőtámasz TABATA módszerrel párosítva csillagos ötös. Aztán persze ismételjük meg a négy percet jump squat – fekvőtámasz kombóval.

STRECHING – nem viccelek, nagyon kell a nyújtás egy intenzív edzés végére, ne hanyagold el.

Az erő legyen veletek!